PING7
/

www.ping7.fi

 PING7 on verkkokauppias. Liiketoimintafilosofiamme on melko yksinkertainen: myymme tuotteita, jotka haluamme itsellemme. Kaikkien tuotteiden on oltava hyvälaatuisia. Emme myy roskapostituotteita, vaan vain korkealaatuisia tuotteita. Emme pelkää alinta hintaa. Keskitymme palveluun ja henkilökohtaisiin neuvoihin. Otamme aikaa tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen palvelun.

Jakelukeskuksestamme voimme toimittaa tilauksesi nopeasti ja tehokkaasti. Tilaukset pakataan aina huolellisesti, koska hallitsemme varastotyötä itse. Vähemmän suosittuja tuotteita on saatavana kumppaneidemme varastoista, joiden kanssa olemme sopineet toimitusajoista ja pakkaamisesta.

Miksi valita PING7?
Maailma muuttuu ja muutumme sen mukana. Kaikki haluavat mahdollisimman paljon vastinetta rahalle. Ostamme suurimman osan tuotteistamme suoraan tehtaalta, tämä tekee hinnasta huomattavasti alhaisemman ja hyödyt tästä edusta. Myymme vain tuotteita, jotka ovat laadullisesti kestäviä. PING7: n tarjoamat tuotteet ovat siis markkinoiden korkealaatuisia tuotteita. Korkeaa laatua edulliseen hintaan kaikille, mistä PING7 tarkoittaa.

Lähetä ympäristöystävällisesti
PING7: llä haluamme olla ympäristötietoisia. Maa antaa meille kaiken. Emme voi elää ilman maata. Se pätee meihin, mutta varmasti myös seuraaviin sukupolveihimme. Siksi käytämme tätä päättelyä myös liiketoiminnassamme. Siksi PING7 käyttää uudelleen kaikkia paperipakkauksiamme:

- Tulostamme aina molemmille puolille mahdollisuuksien mukaan.

- Lähetämme tilauksesi, jos mahdollista / varastossa, käytettyihin pahvilaatikoihin. Näitä käytettyjä laatikoita on jo käytetty kerran, mutta niitä voidaan silti käyttää toisen elämän ajan.

- Muovisten täyttömateriaalien sijasta täytämme tyhjät tilat laatikoissa niin paljon kuin mahdollista vanhalla paperilla.